Združenie Organizácií Verejných Prác
   SPWA - Slovak Public Works Association

   slovensky   english   deutch   по руски   PRIHLÁSENIE ( neprihlásený )

utorok, 16.7. 2024 

 
 » AKTUALITY
 » PROFIL ZDRUŽENIA
 » ORGÁNY ZDRUŽENIA
 » ADRESÁR
 » SEKCIE
 » INFOSERVIS
 » AKCIE ZOVP
 
 » FOTOGALÉRIA  
 » LINKY
 
 » DISKUSNÉ FÓRUM ()
 » BAZÁR (0) 


rokov založenia

 

členská PRIHLÁŠKA
za riadneho člena združenia


STANOVY ZOVP SR


 

PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE


SPOLEK VEŘEJNE
PROPĚŠNÝCH SLUŽEB

 


 


Krajowe Forum Dyrektorów Zakładów Oczyszczania Miast

 


 


 
 

MEDIÁLNI PARTNERI



 
 
Google

 

 
 

 

Na Dni systémových riešení komunálneho zberu predstavil REDOX novinky

19.09.2016 7:57:25  vytlačiť  

Najväčší dodávateľ komunálnej zvozovej techniky na Slovensku predstavil na svojom každoročnom podujatí „Deň systémových riešení komunálneho zberu“ viaceré novinky, ktorým dominujú podzemné a polopodzemné kontajnery. Deň systémových riešení komunálneho zberu sa konal 13. septembra 2016 už po niekoľkýkrát v príjemnom prostredí rekreačného strediska Šachtičky a v hoteli Šachtička, ktoré sa nachádzajú iba 7 km od Banskej Bystrice.

„V REDOXE došlo za ostatný rok k podstatnému rozšíreniu produktového portfólia o veľmi náročnú oblasť, ktorou sú podzemné a polopodzemné kontajnery. Je to výsledok toho, že podobne ako celá Európa, tak aj my vnímame snahu o presun odpadov v mestách pod zem,“ uviedol pre Odpady-portal.sk konateľ spoločnosti Roman Malček.

REDOX predpokladá, že do piatich rokov by mohlo byť týmito zariadeniami čiastočne vybavených tridsať slovenských miest. Výhodou kontajnerov je predovšetkým ich estetika, s ňou súvisiaca hygiena a klesajúce náklady pri väčšom počte osadení. Podzemné kontajnery sa podľa Malčeka presadzujú viac v centrách miest, polopodzemné na sídliskách.

Predaj týchto kontajnerov bude realizovať spoločnosť REDOX - ENEX s.r.o., ktorá vznikla v júli tohto roku.

Z ďalších noviniek upozornil Malček najmä na snahu ponúknuť zberovkám a prevádzkovateľom aj investične menej náročné riešenia zvozovej techniky aj pri prechode na podzemné a polopodzemné kontajnery. „Vyvinuli sme a vyvíjame aj možné úpravy už existujúcej techniky, ktorú majú tieto zberovky. Počítame, že takto je možné ušetriť 70-80 percent investičných nákladov,“ vysvetľuje.

Podobne REDOX ponúka aj možnosť zakúpenia už ojazdených vozidiel od spoľahlivých zahraničných majiteľov a vo výbornom technickom stave.

FOTOreportáž z podujatia nájdete na www.odpady-portal.sk




   
  : reklama  :  kontakt  :

(c) Copyright 2oo4, ZOVP