Pracovná cesta s MEVA-SK
14.10.2019 10:26:11
 

 V dňoch 4. - 6.9.2019 sa na pozvanie spoločnosti MEVA Group uskutočnila tematická pracovná  cesta do Českej republiky. Skupina účastníkov tvorená členmi ZOVP absolvovala veselý presun  vlakom do Prahy, kde sme boli ubytovaní a večer po príchode  sme strávili debatami  a výmenou skúseností pri výbornom českom pive.

Štvrtok, hneď ráno sme sa autobusom prepravili do priestorov výrobného závodu MEVA v Roudici nad Labem, kde nás privítal generálny riaditeľ spoločnosti MEVA Group.  S jeho spolupracovníkmi sme absolvovali exkurziu vo výrobných halách kovo-programu – výroba kuka nádob, kontajnerov, sudov a výrobkov pre sklady a logistiku. Našu pozornosť si získali polopodzemné kontajnery ale aj špeciálne kontejnery do centrálnych zón ako aj vysoko sofistikované smart riešenia košov, ktoré komunikujú a plnia viacero riešení.

Po zodpovedaní našich otázok počas veľmi chutného občerstvenia situovaného v zeleni na dvore spoločnosti sme sa presunuli do Technických služieb  v Benešove. Tu sa nás ujal riaditeľ p. Buhumil Rataj, ktorý je zároveň prezidentom českého partnerského združenia SKS. Previedol nás celým areálom Technickým služieb, kde je situovaný aj zberný dvor a zodpovedal nespočetné množstvo otázok kolegov zo Slovenska.

Po presune do Prahy sme v podvečer absolvovali plavbu loďou po Labe so zaujímavým programom. Večer nás riaditeľ dcérskej spoločnosti MEVA-SK s.r.o. zaviedol do pivovaru u Medvídku, kde sme samozrejme pri pive rozdiskutovali zážitky z celého dňa.

Ďakujeme spoločnosti MEVA-SK s.r.o. za vysokú profesionalitu pracovného ako aj voľnočasového programu exkurzie.



ZOVP - Združenie organizácií verejných prác, www.zovp.sk